Roy van Schie

Voorzitter

Leonie Warmenhoven

Bestuurslid Algemeen

Vacant

Secretaris

Marcel van Tol

Vrijwilligers beleid & adviseur algemene zaken

Johan Kastanja

Penningmeester

Organisatie

Het organiseren van een evenement als het oud en nieuw evenement brengt een hoop inspanning van diverse vrijwilligers met zich mee. Deze vrijwilligers zijn ingedeeld in actiegroepen die allen verantwoordelijk zijn voor een bepaald deel van de totstandkoming van het evenement. De organisatie van het SKA oud en nieuw evenement is als volgt ingedeeld:

Bestuur

bestaat uit leden die betrokken zijn, expertise hebben en affiniteit hebben met SKA. Welzijnskwartier heeft hier een ondersteunende rol in.

g

Coördinatoren

zijn de leidinggevende vrijwilligers tijdens het evenement en dragen de verantwoordelijkheid tijdens de avond over de verschillende standplaatsen, de podia, de bars, lockers, muntenverkoop en het kampvuur.

Programmering

bestaat uit drie vrijwilligers samen om de programmering van het Oud & Nieuw evenement op poten te zetten. Dit is een zeer moeizame taak omdat artiesten tijdens Oud & Nieuw hun prijzen verdubbelen en het programmeringbudget minimaal is.

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn jongeren uit allerlei gelederen van de Katwijkse samenleving. Deze jongeren werken bijvoorbeeld in de voorbereiding van het evenement of hebben tijdens het oud en nieuw evenement een functie achter een van de bars.

doelstellingen

Het opzetten van een goed evenement dat gedragen wordt door jongeren uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Jongeren vanaf 18 jaar en jongvolwassenen tot 35 jaar bezoeken het evenement. Het Oud & Nieuw evenement is een feest waarbij trending muziekstijlen aan bod komen en lokaal talent de kans krijgt, al dan niet naast bekende artiesten, om hun kunsten te vertonen. Een ander voornaam doel van het evenement is jongeren een plek bieden waar zij, zonder overlast te veroorzaken, kunnen feesten.