Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken en als geen ander weten wij dat je zo iets niet in je eentje neer kunt zetten. Daar zijn veel mensen bij nodig en wij hopen dat we u erbij kunnen betrekken!

Wij biden u de kans om uw naam te verbinden aan één van onze evenementen. Als sponsor van de Stichting Katwijkse evenementen steunt u een uniek evenement. Het SKA Oud en Nieuwfeest is met zijn ±1500 bezoekers het grootste oud en nieuw evenement van de regio.

Het evenement is dan ook een uitgelezen middel om uw naamsbekendheid uit te dragen en uw binding met Katwijk op een sympathieke manier onder de aandacht te brengen. Sponsor zijn van SKA kent vele voordelen: Afgezien van dat u uw naam verbind aan een mooi initiatief in Katwijk komt uw bedrijfsnaam/logo op alle PR materialen van het SKA Oud en nieuwfeest. Visuele aanwezigheid tijdens het evenement door middel van Banners op de reclamewand, LCD-schermen bij de bars en op de website.

Verder zijn er nog vele andere mogelijkheden om uw onderneming onder de aandacht te brengen, zoals het adopteren van een podium of het plaatsen van promotieitems op het terrein. In ons sponsorplan vind u meer informatie over diverse mogelijkheden die het evenement u kan bieden en de kosten die hieraan verbonden zijn. Download het SKA sponsorplan hier.

Geïnteresserd in de sponsoring van het SKA Oud & Nieuw evenement?

Dan kunt u contact met ons opnemen via info@skakatwijk.nl of via het Sponsor Informatie Aanvraag Formulier op deze pagina.

N

SPONSOREN:

Sponsor Informatie Aanvraag Formulier

9 + 11 =